Piesă nouă cu dedicație din partea interpretei Elena Javelea. Tânăra a realizat un cântec dedicat sărbătorilor și celor mai apropiați oameni pentru ea, în care aceasta le declară toată dragostea. Vedeți mai jos cui a cântat live această melodie interpreta de sărbători.

Am descoperit-o recent într-un interviu realizat de PentruEA, iar Elena nu încetează să ne surprindă. În ajunul sărbătorilor de iarnă, artista a înregistrat o melodie caldă și dulce, asemeni atmosferei de Crăciun, prin care își exprimă dragostea față de cei dragi. “A fost extraordinar de sărbători! Exact ca în cântec, am petrecut în familie, atât Crăciunul, cât și Revelionul. Prefer ca aceste sărbători să le petrec cu cele mai apropiate și dragi persoane, nu vreau să ajung să regret ca nu am petrecut destul timp cu familia”, ne-a declarat zâmbind Elena.

 

După un text de Radmila Popovici Paraschiv, muzica și orchestrația melodiei aparținându-i lui Octavian Coteț, piesa “Aproape de voi” redă perfect atmosfera de familie care domnește în preajma sărbătorilor de iarnă. “Aceste sărbători pentru mine au fost pline de armonie, de liniște și de multă dragoste! Îmi doresc mult ca anul 2014 să fie la fel”, ne-a mai mărturisit Elena Javelea.