România a dat start oficial sezonului estival cu un nou imn pentru celebra deja stațiune „Mamaia”. De data aceasta la fel o blondă e cea care îl interpretează. „A lu’ Mamaia” se numește piesa și este un cover interpretat de Delia şi Speak. Piesa a fost lansată în noaptea de joi spre vineri, într-un club din staţiune, la eveniment fiind prezent şi primarul Radu Mazăre, care a spus că Mamaia nu este a sa, nici măcar a Constanţei, ci a românilor, noteză Mediafax citat de PentruEA.md.

Evenimentul de lansarea a noului imn al staţiunii Mamaia a avut loc după miezul nopţii într-un club din centrul staţiunii, care a fost plin de tineri dornici de distracţie. Înainte de prezentarea cântecului, cei prezenţi au putut urmări un spectacol de modă şi muzică, din care nu au lipsit prezentările disignerului Cătălin Botezatu. “Eu sunt a lu’ Mamaia. Iar Mamaia nu este a mea, nu este nici măcar a Constanţei, Mamaia este a României, adică a noastră, a tututor, iar lucrul acesta o să vi-l explice cel mai bine cei care vor cânta imnul staţiunii Mamaia 2014”, a spus Mazăre.

Delia si Speak

Delia şi Speak au încins atmosfera în club, au lansat melodia verii în stațiunile din România – “A lu’ Mamaia”, iar la final interpreta a declarat: „Am primit bucuroasă propunerea de a cânta noul imn al Mamaiei şi când am ascultat pentru prima oară piesa nu m-am putut opri din ţopăit şi fredonat. A fost uşor să trag voci cu Speak, îmi place mult de el ca artist şi cred că facem o pereche muzicală perfectă. Nu cred că ar fi putut ieşi o combinaţie mai bună decât asta. A lu’ Mamaia este melodia verii 2014”, mai scrie sursa citată.

Delia si Speak

Precizăm că noul imn al staţiunii Mamaia este produs de HaHaHa Production, studioul ce aparține lui Smiley, artiștii precizând că piesa a fost compusă în trei zile. Amintim că “A lu’ Mamaia” este al doilea imn consecutiv al staţiunii Mamaia, cel din 2013 fiind interpretat de Loredana, Cabron, Alex Velea şi Radu Mazăre.

Delia si Speak

Foto: wowbiz.ro, ziuaconstanta.ro

Distribuie articolul: