Dacă înainte de selecția națională a concursulu Eurovision interprete Curly nu era îndrăgostită, ieri, ne-a mărturisit că a trecut printr-o despărțire, însă acum, în viața ei a apărut o altă persoană, de care e îndrăgostită ”lulea”.

”Fiecare om trece prin despărțire. Așa e în tinerețe. Pot să descriu și acum sentimentul de iubire, pentru că iubesc. Dragostea înseamnă îmbrățișări și mâini calde. Pentru mine este importantă cădura: atât sufletească, cât și fizică”, mărturisește Inga.

Se pare că cel care i-a cucerit inima cântăreței este, la fel ca și ea, un om al muzicii: ”El se ocupă tot cu muzica, dar nu face ceea ce fac eu, este un pic altceva. Nu pot să zic că e cunoscut pe la concertele de la noi. Are un stil aparte – rapp. Nu vreau să știe mulți cine e. Vreau să se știe că este, că inima mea e caldă-fierbinte. Are douăzeci de ani. M-a cucerit prin căldură”, mai spune Curly.

Bărbatul ideal, în viziunea tinerei interprete, trebuie să posede: ”Simplitate, pentru că iubesc sinceritatea; să nu fie laș și, dacă are ceva de zis, să-mi zică în față. Dacă te-am supărat, zi-mi, te rog, pentru că eu am să mă corectez și am să fiu mai bună. Când ești tânăr, nu prea îți dai seama și poți să superi pe cineva sau să faci o mișcare necondiționată”, mai adaugă cântăreața.

Foto: Orange, Facebook.com

Distribuie articolul: