Astăzi, interpreta Curly sau Inga – prenumele său real, a pășit pragul UNIMEDIA pentru prima oară.  Fiind invitata jurnalistei Cristna Aramă, tânăra cântăreață ne-a măsturisit mai multe dintre aspirațiile sale muzicale, despre ce i-ar cere Peștișorului de Aur și despre ce ar face, dacă într-o zi, în buzunar i-ar rămâne doar 10 lei.

Curly a mărturisit că este fana interpretei britanice Adele: ”Îmi place foarte mult Rihanna: stilul ei de viață, muzica pe care o face și Nicki Minaj, dar tare aș fi vrut să nimeresc la un concert de-al lui Adele. Pentru mine, ea este Goddess (zeiță), pentru că urmăresc activitatea ei pe Youtube, chiar dacă, în ultimul timp, are mai puține activități acolo, pentru că este mămică: tot timpul său este acordat copilului. Dar, acolo unde cântă live și unde sala e plină, ascultând o dată o sesiune live, eu plângeam. Mamă, femeia asta ce face! Cum o face stând decât pe scenă și manevrând cu mâinile și cu vocea? E farmec. Asta nu e nimic altceva decât magie. Zic: femeia asta e făcută pentru a face muzică și pentru a face oamenii fericiți. Zic: vreau și eu așa!”

Întrebată fiind despre ce dorințe ar vrea să-i realizeze Peștișorul de Aur, Inga a spus: ”Multă sănătate celor pe care îi cunosc, pentru că sănătatea e mai importantă; fericire și, nu în ultimul rând, bani, pentru că dacă ai bani, poți să investești în muzică, în videoclipuri, pot să fac un studio-casă, un centru pentru tineri, unde să vină mai mulți să facă muzică, dansuri; Aș vrea ca și societatea să fie mai unită, artiștii să fie liberi să crească, pentru că ei sunt oameni complicați, nu toți îi înțeleg. Și atâta timp cât ar fi o sală amenajată, un spațiu unde s-ar strânge toți oamenii ăștia, ar fi cu totul altceva. Moldova s-ar schimba, zic eu”, mai spune Curly.

Dacă ar avea doar 10 lei în buzunar, timp de o zi, Curly i-ar repartiza în modul următor: șase lei pentru transport, ca să ajungă la studio și ceilalți 4 – pentru două pachete de cafea la studio, pentru ca să aibă energie de a face muzică!

Foto: Ellene Mocrii, www.animalzoo.ro, informatica-anetta.blogspot.com, Facebook