Cristy Rouge s-a apucat de afaceri. Interpreta a lăsat muzica pe planul doi şi vrea să devină business woman, anunță Publika.md, citată de PentruEa. După ce în urmă cu ceva vreme admiram clipuri noi de la Cristy, acum interpreta anunţă tare şi răspicat că se apucă de afaceri. Împreună cu un partener, care, după cum susţine Cristy, nu îi este iubit, au pus pe picioare o agenţie de organizare a evenimentelor. “Consider că suntem o combinare foarte reuşită, el are o experienţă destul de mare. Vom deschide, în primul rând localuri noi, concerte”, explică Cristy Rouge. “Dacă eu nu mă voi gândi la viitorul meu, atunci cine, bine că îmi am şi părinţii alături, dar asta nu poate fi toată viaţa. Pentru mine contează ca eu să ştiu că pot şi singură să fac ceva”, a mai spus interpreta.

Agenția Cristinei Rujîțcaia, după numele său de buletin, va pune mai mult accentul pe evenimentele corporative, proiectele muzicale şi promovarea localurilor. „Pentru mine contează să faci ceva calitativ pentru oameni”, spune tânăra artistă. Deşi are o familie înstărită, prieteni adevăraţi şi capacitate de a se descurca singură, Cristy a spus că sufletul îi tânjeste după un „bărbat adevărat, puternic, care mă va susţine şi mă va ajuta măcar moral”.

Amintim că interpreți precum Aura, Vitalie Dani, Costi Burlacu, Adriana Voloșenco au afaceri similare – agenții pentru organizarea evenimentelor, axate în special pe evenimentele private, gen nunți, jubilee și cumetrii.

Sursa: Publika.md