Una dintre favoritele preselecției naționale pentru Eurovision Song Contest 2014, Cristina Scarlat vine în Studioul UNIMEDIA pentru un interviu. Artista va vorbi despre noua sa producție video, despre așteptările pe care le are de la preselecția națională și viața de artist în Moldova.

De asemenea, înterpreta va dezvălui detalii din show-ul pe care îl pregătește pentru semifinalele și finalele naționale și cât de greu s-a filmat clipul pentru piesa “Wild Soul”, pe care o prezintă în concursul european de cântec.

 Cristina Scarlat

Amintim că într-un interviu recent acordat revistei noastre, Cristina Scarlat a declarat că Boris Covali este principalul ei concurent: “Sunt convinsă că am șanse mari, de fapt toată lumea are șane pentru că nu știi niciodată cum se poate întoarce norocul. Îmi doresc foarte mult să ajung la Copenhaga, știu că și cel mai mare concurent al meu tot vrea foarte mult să meragă și nu neg: Boris Covali este concurentul meu principal, îmi place piesa lui, îmi place cum cântă și este talentat – să câștige cel care va merita mai mult!”

Puteți urmări emisiunea în direct AICI.