După ce Preselecția Națională pentru concursul european de cântec s-a lăsat mai mulți ani la rând cu nemulțumiri și acuzații, unii artiști deja fac haz din prezența lor în competiție. Doinița Gherman e pusă deja pe glume! Iată gestul la care e invitată artista dacă va câștiga competiția internă pentru Eurovision 2015. 

„Domnule Manoliu Dan-Adrian (Președintele delegației Eurovision România), îmi spuneați zilele trecute ca ar fi cam timpul să câștig Eurovisionul, nu pot face asta! Pentru că azi (29.01.15), la Veranda, nu știu cum s-a întâmplat că pâna la urmă, Andrei Porubin a zis că eu promit că dacă câștig Eurovisionul o să mă rad pe cap și o să îmi desenez un trandafir mare, roșu într-o parte. Deci, deja la anul!!!”, a scris Doinița, simţindu-se nebunatică.

Gluma s-a îngroșat în cadrul emisiunii, Doinița fiind pusă pe șotii pe tot parcursul discuției.

Doinita

Doinița

Doinița a răspuns și unei provocări, declarând că e gata să le împrumute colegilor săi costumele sale din toți anii în care ea a participat la Eurovision – 6 în total. Iar dacă ea câștigă preselecția, atunci se rade pe cap și pleacă la concurs cu un trandafir desenat în frunte.

„Am inima fierbinte” este o piesă cu multe combinații, cu multe detalii, ca ingredientele care fac supa bună, spune interpreta. „La piesa mea au lucrat Ricu Vodă – am compus-o împreună, Sergiu Teacă la mastering studio, dar și Valeriu Mazilu, trompetistul de la Zdob și Zdub, care a alcătuit partitura balcanică a melodiei”, a mai spus Doinița, care va evolua în semifinala II cu numărul 6.

Foto: Facebook.com/DoinițaGherman