INNA stabilește un nou record pe YouTube: artista tocmai a depășit 2 miliarde de vizualizări pe propriul canal. În total pe YouTube (adică și pe alte canale), se apropie de 3 miliarde de vizualizări, poziționându-se pe locul 73 în lume. Ea a depășit artiști precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

De curând, artista a ajuns la 3 milioane de abonați pe propriul ei canal de YouTube, devansând artiști precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora.

inna 2 billions instagram„Nu pot decât să fiu fericită pentru că muzica îmi este apreciată, că fanii urmăresc videoclipurile mele și că îmi ascultă piesele. Le mulțumesc și nu pot decât să îi asigur că urmează și mai multă muzică”, a declarat INNA.

Cei care intra pe canalul de YouTube INNA pot gasi: filmari de pe scenele lumii, unde artista susține concerte, imagini backstage de la ședințe foto, filmări, viata de turneu, sesiuni live, videoclipuri oficiale, proiecte speciale, piese care au devenit hituri la nivel mondial, colaborări cu artiști precum Pitbull, JBalvin, Daddy Yankee, Yandel.

Vezi și: Vacanță de cinci stele în Casablanca! Vezi cum se odihnește Inna (Foto)

inna 2

INNA a filmat numeroase sesiuni live devenite virale pe Internet – Rock the Roof – INNA cânta cu bandul pe acoperișurile celor mai înalte clădiri din cele mai mari orașe din lume: Paris, Londra, Mexico City, Istanbul, Venice Beach in Los Angeles, dar și București, Rock the Street, Grandma Session, On the Road – imagini din turneele INNEI în toată lumea.

Pe Facebook, are peste 11 milioane de fani (mai mulți decât numărul de utilizatori de Facebook din România), pe Twitter peste 1,3 milioane de followers și 1,7 milioane de followers pe Instagram.

Cel mai recent single al INNEI „Ruleta” are aproape 80 de milioane de vizualizări în două luni și jumătate, un record pentru artistă.

INNA va lansa un EP cu piese în limba engleză și spaniolă, o parte din ele compuse chiar de ea.

Interviu exclusiv cu INNA: „Fanii m-au făcut ceea ce sunt azi”

Distribuie articolul: