Angelica Sârbu, interpreta de muzică ușoară de la noi, s-a lansat în jurnalism. Frumoasa brunetă a devenit coprezentatoarea unei emisiuni de divertisment la Noroc TV, alături de Iurie Nistorică. Cum s-a simțit pe post de prezentatoare și ce i-a adus nou această experință, ne-a spus chiar ea.

“E mai ușor decât pe scenă, asta o pot spune cu siguranță, deși emoțiile sunt la fel de mari. Acum au fost emoții și pentru că este o premieră postura mea de prezentatoare, și mai ales pentru că este o emisiune unde nu se citește nimic de pe promter – lucru important de menționat”, a ținut să precizeze artista.

 Acasă la Noroc

Angelika Sîrbu

Interpreta ne-a mai povestit că i-a plăcut această experiență și speră mult să o practice și pe mai departe cu succes. “E mare responsabilitatea – tot ceea ce greșești, bâlbele sau grimasele sunt imediat judecate de telespectator, așa că nu-ți rămâne decât să faci față. Am impresia că Iurie, colegul meu, avea emoții mai mari decât mine. Ne cunoaștem încă din anii de liceu și probabil mai mult pentru mine își făcea griji, cum mă voi descurca”.

Acasă la Noroc

 Angelica Sîrbu

Coprezentatoarea emisiunii “Acasă la Noroc”, Angelica Sîrbu a recunoscut că a avut și înainte de asta oferte de la mai multe posturi TV, însă nu le-a acceptat. “Acum mă voi strădui să cresc, cu fiecare emisiune, și să demonstrez celor care au crezut în mine că pot. Cel mai mult îmi doresc să nu-i dezamăgesc, pe ei, dar și pe telespectatori”, a mai spus artista. Interpreta nu se lasă nici de muzică, speră ca pe viitor să combine frumos și reușit cele două pasiuni.

Acasă la Noroc

Emisiunea “Acasă la Noroc” se difuzează în fiecare seară, de luni până joi, de la 18:00 la NorocTV.

Foto: noroc.tv

Distribuie articolul: