Nu toate vedetele preferă să întâmpine Revelionul acasă, în sânul tuturor generațiilor din familie, iar Alsou este unul dintre aceste exemple. Pentru a-și petrece noaptea dintre ani, vedeta și-a luat fiicele și a sărbătorit noaptea dintre ani pe o plajă exotică!

Așa a arătat Revelionul pe plajă”, spune Alsou, pe contul său de Instagram, unde a distribuit și o dovadă foto. Vedeta nu a dezvăluit unde anume se află plaja pentru care a optat în această vacanță lipsită de zăpadă.

Pentru a resimte atmosfera sărbătorii, vedeta a împodobit bradul pe malul mării și și-a pus pe cap și căciula lui Santa.

Alsou a publicat și o fotografie în care pe litoral apar și cele două fiice ale sale: Mikella (6 ani) și Safina (8 ani), care au crescut mari deja. 

Într-un interviu recent pentru Hello Magazine, Alsou a mărturisit că nu le va putea realiza dorințele din acest an ale fiicelor sale.

Nu le pot realiza visul. Ele își doresc animale noi și sunt gata să primească în casă un număr nelimitat de pisici, câini și papagali. Noi avem, deja 3 câini acasă, plus un iepure. Credem că este suficient”, spune Alsu.

Vara trecută, Alsou a plecat în vacanță tot cu fiicele sale. Atunci, vedeta a ales Marea Mediterană.

Foto: Instagram, Hello Magazine, 7 Days

Distribuie articolul: