Despre sarcina Andrianei Voloșenco-Gusetoiu vă povesteam imediat după nunta artistei. Toate evenimentele frumoase au venit în viața cântăreței cu un amalgam de emoții frumoase și trăiri intense. Așteptarea celor 41 de săptămâni a luat sfârșit, iar artista și soțul ei și-au ținut recent bebelușul în brațe.

Familia Adrianei Voloșenco se va mări în curând cu încă un membru! Ce va aduce pe lume interpreta

Ca vântul și ca gândul – așa a trecut pentru Adriana perioada de sarcină, asta pentru că băiețelul lor a lăsat-o pe mami să muncească până foarte aproape de momentul venirii pe lume. Astăzi Adriana Voloșenco-Gusetoiu este în culmea fericirii, deoarece îl ține în brațe pe micuțul Martin Cristian. iată ce emoții trăiește acum artista:

adriana 2„L-am numit Martin-Cristian Gusetoiu. 4160 gr de fericire au venit pe lume pe 21 septembrie. De aproape o lună suntem cei mai fericiți părinți, în pofida colicilor și a nopților albe (zâmbește). Zi de zi ne obișnuim noi cu el și el cu noi… Ne înnebunește mirosul lui și zâmbetul cochet, chiar dacă ne dăm bine seama că este încă involuntar. Cea mai grea probabil a fost ce-a de-a doua săptămână, când am ajuns acasă și nu înțelegeam de ce plânge, ce îl doare, venea și laptele mai greu, dar mi-a fost alături mama, care m-a ajutat și m-a încurajat enorm de mult! Soțul meu, Alexandru, a intrat și el foarte repede în rol de tătic, m-a ajuta în toate – el a fost primul care i-a făcut băița și știe deja mai multe tehnici de liniștire a bebeului (zâmbește). Într-un cuvânt – suntem cei mai fericiți părinți și este cea mai colorată și frumoasă toamnă trăită vreodată!”, ne-a spus Adriana.

adriana 1

Vezi și: Adriana Voloșenco își afișează burtica proeminentă pe una dintre cele mai frumoase plaje din Grecia! „În apă suntem mai cuminței” (FOTO)

Menționăm că Adriana a ales să nască la o clinică din Brașov. Atât tânăra mămică, dar și bebelușul se simt extraordinar de bine, iar Martin-Cristian a primit nota 10 la naștere. Cum altfel dacă are și părinți de nota 10.

Multă sănătate, emoții frumoase și creștere ușoară micuțului!