19 ianuarie 2015
Comunicat de presă

Interact Media SRL, compania care deține site-ul de știri economice AGORA, anunță că a preluat integral la începutul anului 2015 plarforma www.pentruea.md – un site dedicat publicului feminin. 

Începând cu 2015, PentruEA.md devine proprietate a Interact Media SRL care-și propune schimbări importante în materie de design și abordare a știrilor. Noul proprietar va investi în calitatea conținutului, astfel ca site-ul să devină unul de referință în R. Moldova pe nișa site-urilor pentru femei.

Stella Jemna, ex-fondatoarea www.pentruea.md, susține că platforma este în top 3 cele mai importante site-uri pentru femei din R. Moldova și că decizia luată, împreună de partenera Cristina Zavatin, referitor la exit-ul pe linia www.pentruea.md a fost în baza unui angajament al companiei Interact Media pentru dezvoltarea proiectului.

În prezent www.pentruea.md este vizitat de cca 200 de mii de vizitatori unici în fiecare lună, care generează peste jumătate de milion de vizualizări ale materialelor publicate.

Distribuie articolul: