Așteptată cu mii de flori, cu pâine și sare, dar și cu vin moldovenesc Sofia Rotaru a aterizat în seara zilei de astăzi pe Aeroportul Internațional din Chișinău. Interpreta i-a salutat pe cei care au întâmpinat-o în limba română și a ciocnit cu ei un pahar de vin. Iată cu ce ocazie a venit diva în capitala Moldovei.

Politicianul Renato Usatâi, care o și aduce pe interpretă, a anunțat că o așteaptă la cel mai scump hotel din Chișinău cu 1001 de trandafiri. Artista va fi cazată în camera prezidențială, iar mâine, 22 mai, urmează să susțină la Fălești, un concert de hramul orașului.

 

Sponsorul concertului este Renato Usatîi, care plănuiește să cheltuiască milioane de lei pentru organizarea evenimentului. Acesta a ajuns recent lider de partid, prin intermediul căruia plănuiește să ajungă în politica moldovenească la alegerile din această toamnă, notează UNIMEDIA

Sofia Rotaru si Renato Usatâi

Alături de interpretă, la Chișinău a venit și sora ei, Aurica. Cel mai propabil că acestea vor interpreta în duet celebra piesă „Melancolie” în concertul de la Fălești.

Distribuie articolul: