Primăvara începe în forță și foarte inspirat dacă e însoțită de multă culoare. Ia-ți cele mai colorate haine, iubitul și multă dispoziție și vino la un târg de fashion cu genericul “ Culorile Primaverii”.

Ne pregătim pentru întâmpinarea primăverii cu o expoziție de mărțișoare și accesorii hand-made. Invităm pe toate fashionistele împreună cu iubiţii lor să sărbătorească luna lui marţişor şi să participe la Târgul Fashion “Culorile Primaverii” eveniment ce se va desfăşura duminică 2 martie în cArAnd’Ache Art&Pub str. Izmail 81/1 între orele 13.00-17.00.

Decoraţiuni, produse tradiţionale şi meştesugăreşti, obiecte confecţionate manual şi cadouri inedite sunt câteva din lucrurile cu care se pot alege cei care vor vizita duminică târgul.

Cei care vor să cumpere cadouri deosebite cu ocazia Mărţişorului sau de Ziua Internaţională a Femeie de 8 martie, vor găsi, produse specifice sezonului. Garantat fiecare bărbat va găsi piese unice cu care îşi vor bucura iubitele de 8 martie.

Te aşteaptă sesiuni de make up unde vei cunoaşte despre noile tendinţele din sezonul primăvara 2014 şi un live cu o tânară debutanta MiRiam. PentruEA susține mediatic acest eveniment.Vino îmbrăcat colorat și cu bună dipoziție pentru a întâmpina Primavara împreună. Intrarea LIBERĂ, Dress Code: Colorat!

Distribuie articolul: