Artiștii basarabeni fac furori și la această ediție a showului Românii au Talent. De data aceasta, cei care au cucerit toată admirația din a treia semifinală a showului au fost acordeoniștii de la Concertino Band. Tinerii s-au înarmat cu talent și, inspirați de stilul lui Michael Jackson din „Smooth Criminal”, au ridicat în picioare cei patru jurați. Talentații instrumentiști au primit votul de încredere din partea publicului pentru marea finală și chiar premiul de originalitate, de 10 000 de de euro, prezentat de Andra.

Jurații de la Românii au Talent au fost cuceriți de talentul band-ului Concertino încă din perioada audițiilor, însă ceea ce au demonstrat băieții în a treia semifinalăă a concursului, a întrecut toate așteptările. Pe lângă muzica instrumentală, tinerii sosiți de la Chișinău au demonstrat tuturor că pot combina ținuta scenică impecabilă și coregafia proprie într-un mix care a stârnit fiori.

„Stau în picioare, pentru că mă simt mi bine așa. Țara asta a avut mulți acordeoniști de valoare. Ei numeau instrumentul ăsta, uneori, „orgă de piept”, iar definiția asta își gătește locul aici, la voi, vă mulțumesc. Vreau să știți că oamenii ăștia au cucerit Cupa Mondială de Acordeon în Canada, în 2013”, a declarat actorul român Bebe Cotimanis, după prestația tinerilor veniți de la Chișinău.

Nici Andra n-ar fi putut să-i jurizeze pe băieți stând așezată. „Chiar merită să stau în picioare așa, pentru voi. Mă declar fana voastră, pe bune. Încă după preselecție v-am căutat pe internet, ca să văd ce mai cântați. Impecabil. Orice apariție a voastră este impecabilă, iar acum a fost exact demnă de Românii au Talent și 120 000 de euro. Vreau să vă văd în finală, vreau să îi sfătuiesc pe cei de acasă să vă văteze. Eu personal voi face asta. Vreau să vă mulțumesc pentru acest moment exraordinar. Jos pălăria în fața voastră”, a declarat jurata aflată în ultima lună de sarcină.

Tot Andra a prezentat, în seara concursului, și premiul de originalitate în valoare de 10 000 de euro, pe care l-a oferit tot băieților de la Concertino Accordion Band.

Cel mai emoționat dintre jurați, se pare, a fost chiar Andi Moisescu. Jurnalistul s-a declarat uluit de talentul băieților: „Vreau să vă spun că ăsta este unul dintre momentele în care îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ales pe mine să fac parte din juriu și să mă pot bucura de la masa juriului de un astfel de spectacol. Sincer vă spun. A fost, după părerea mea, o demonstrație de spectacol total și ar fi nesincer din partea mea să nu recunosc că este momentul meu favorit, de până acum, din toate semifinalele care s-au adunat. Mi-aș dori din suflet să vă revăd și în finală”, a mărturisit Andi.

„V-am văzut și de la preselecții că faceți nebunie nu doar cu felul în care cântați, dar și cum arătați. Sunteți exact ceea ce ne trebuie nouă, în general, spectatoarelor, dar și nouă ca jurați, ca public din România, avem nevoie de astfel de trupe de excepție. Dacă m-aș face impresar, numai pentru trupa voastră aș lucra. Oriunde de pe planetă aveți loc, dar vă sfătuiesc mai întâi să nu plecați de aici, pentru că sunt convinsă că veți fi votați pentru a merge în finală. Meritați din plin”, a spus, la rându-i, Mihaela Rădulescu.

Smooth Criminal – Michael Jackson 😉Romanians Got Talent 2015: Third Semifinal: Concertino Accordion Band performs “Smooth Criminal” (Michael Jackson) on accordion! Please stay tuned for more in the Final round, on 12th June!

Posted by Concertino Accordion Band on 25 Mai 2015

Minunea a făcut ca bandul să obțină suficiente voturi peste Prut, astfel că urmează să-și pregătească puterile pentru marea finală și pentru marele premiu, în valoare de 120 000 de euro!

Foto: Concertino Accordion Band

Distribuie articolul: