Tot mai mulți părinți promovează talentele odraslelor lor pe rețelele sociale, iar excepție nu face nici micuța australiancă Valentina Capri. La vârsta de doar 2 ani, fetița a devenit fashion model și chiar mini fashion blogger!

Pare incredibil ca la 2 ani să obții admirația a peste 300 de mii de fani pe Instagram? Nu și pentru mini-fashionista Valentina Capri, care a devenit o adevărată vedetă. Modelul drăgălaș avea, inițial, un alt cont și, chiar dacă i-a fost spart, fata a continuat să fie promovată în această rețea.

Cea care are grijă de promovarea micuței este nimeni alta decât mama. Aceasta a recunoscut că brandurile vestimentare pentru copii i-au propus chiar și peste 400 de dolari pentru o singură postare. Nu e de mirare, fata pur și simplu adoră să pozeze în fața mamei și mai ales a telefonului mobil.

În fiecare zi primim cel puțin 7 propuneri ca Valentina să pozeze în anumite haine de brand. De un an, nu mai cumpără hăinuțe pentru ea. Dacă va crește și nu-i va mai plăcea să pozeze, ne vom opri”, recunoaște mama de 34 de ani a micuței.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: