Se pare că produsele muzicale ale artiștilor ajung să se transforme tot mai des în mesaje și campanii sociale! Dovadă e și ultimul featuring din repertoriul cântărețului român Smiley - „Pierdut Buletin”. Analizând la sensul direct acestui mesaj, Ministerul Afacerilor Interne al României a decis să lanseze o adevărată campanie virtuală dedicată persoanelor care vor să-și recupereze actul de identitate pierdut.

„MAI, alături de Smiley și de toți cei care și-au pierdut buletinul!

În luna decembrie, Smiley ne-a anunțat că și-a PIERDUT BULETINUL. Având în vedere că a trecut o lună și cunoscutul cântăreț nu ne-a anunțat că și-ar fi găsit documentul de identitate, îi informăm, pe această cale, pe toți cei care se află în aceeași situație, că pot găsi lista documentelor necesare obținerii unui nou act de identitate accesând această pagină.

Așteptăm cu nerăbdare lansarea piesei „Am din nou buletin”, spun cei de la MAI al României, în mesajul virtual, distribuit pe pagina de Facebook a autorității române. Smiley a apreciat această inițiativă.

Piesa „Pierdut buletin” a fost lansată la început de decembrie și este un featuring de DOC & Motzu & Smiley. Videoclipul piesei a adunat, pe YouTube, puțin peste 1,7 milioane de vizualizări. La textul piesei, Andrei Maria (Smiley) a muncit alături de Vlad Munteanu (DOC).

Foto: Ministerul Afacerilor Interne, Romania

Distribuie articolul: