Sportul unește, iar atunci când în activități sportive se regăsesc îndrăgostiții, această activitate capătă și mai mult farmec. Mai jos, veți cunoaște doi tineri care, din numărul de aprecieri virtuale, s-a învrednicit cu titlul de cel mai bine antrenat cuplu din lume!

Faceți cunoștință cu Simeon Panda (30 de ani) și Chanel Brown (24 de ani) – doi tineri din Londra, care cuceresc tot mai mulți adepți grație formei lor fizice, dar și a pasiunii comune – antrenamentele. Cei doi s-au cunoscut încă acum 5 ani și formează un cuplu încă din 2014, iar fitness-ul i-a ajutat să devină nu doar populari, ci și bogați.

BEST CAPTION about what @chanelcocobrown said to me at the end of the vid wins goodies from my website 😂👇🏾👇🏾 __ Full vid of our chest session will be up on YouTube tomorrow 📽 __ Download my training routines at SIMEONPANDA.COM

A post shared by Simeon Panda® (@simeonpanda) on

Dintre ei doi, Simeon se bucură de cea mai mare notorietate virtuală – peste 3 mln de followeri pe Instagram, motivul fiind și faptul că se antrenează încă de pe când avea 15 ani. Azi, odată ajuns bodybuilder, vede mersul la sală ca pe o activitate la fel de firească, precum e mersul la duș.

Cât despre Chanel, tânăra a ajuns să facă fitness după ce s-a pomenit într-o formă fizică aproape anorexică. Acum, după ce și-a sculptat o musculatură de invidiat, elaborează antrenamente cu propria semnătură: The Tone & Curve Plan. În plus, deține și un brand specializat în poducția de gene false: Chanel Brown.

Cuplul se alimentează aproape la fel, merge la sală în fiecare zi și petrece acolo câte 1,5 ore, iar imaginea îndrăgostiților vorbește de la sine. Cei doi zic că nu au concurat niciodată și totuși sunt foarte exigenți unul cu celălalt în execuția mișcărilor. Admirați-i:

Foto: Instagram