Vino să te alături Victoriei Boțan în lansarea campaniei de caritate „Inspiră. Admiră. Dăruiește”, care va avea loc la Propaganda Café, pe 23 aprilie, orele 18.30.

Susținerea ta o va ajuta pe Victoria, diagnosticată cu Spina Bifida, să adune suma de 10 mii euro necesară pentru consultații, investigații și ortezare la clinica ortopedică Royal National Orhopaedic Hospital din Londra, care o vor ajuta să scape cu timpul de sprijinul bastoanelor.

În cadrul evenimentului vei putea vedea premiera unui scurtmetraj despre protagonista serii. După prezentare, va avea loc un concert cu interpreții: Cătălin Josan și Xenia Siminciuc. Invitata specială – actrița Ana Tkacenko.

Victoria Boțan este o tânără jurnalistă care s-a afirmat la cei 29 de ani ca o adevărată activistă. Timp de trei ani a lucratat în calitate de prezentatoare în cadrul câtorva posturi de radio private din capitală. În septembrie 2014 a intrat în topul platformei ealider.md care are drept scop aducerea în vizorul public a femeilor ce au calități de lider, care au obținut succese în activitatea lor și promovarea lor în luarea deciziilor.

Victoria Boțan

Visele devin realitate atunci când dăruiești. Vino și tu s-o susții pe Victoria!

Distribuie articolul: