În mai puțin de două luni, interpreta Cristina Croitoru și soțul său, Alexandru, își vor strânge la piept băiețelul. Până la marea zi însă, soții au decis să se odihnească în avans pe o plajă însorită. Ce destinație de vacanță au ales, aflați mai jos.

Anticipând perioada solicitantă care o așteaptă, interpreta Cristina Croitorul a dat start sezonului estival printr-o vacață însorită în Turcia.

Soții au ales plaja din provincia Antalya – o destinație care își bucură vizitatorii de pe acum cu temperaturi generoase, de peste 26 de grade Celsius.

1

Deși nu este prea generoasă cu fotografii care să-i trădeze burtica, nu avea cum să se ascundă la plajă, afișându-și forma fizică din ultimul trimestru de sarcină.

cd

Într-un interviu recent pentru EA.md, cântăreța a recunoscut că așteaptă să nască un băiețel, adăugând:

„Bebelușul îmi dă voie să cânt, să merg la diferite evenimente. Bineînțeles că după naștere, cel puțin o perioadă voi sta lângă bebe, voi sta acasă, dar sper să revin cât mai curând pe scenă. Oricum, nu voi sta degeaba, profesional vorbind – o să fac piese noi și cred că cel mic o să mă inspire foarte mult.”

3

Primul interviu de graviduță al Cristinei Croitoru. „Am aflat grație intuiției mele, deși vorbeam demult despre copii”

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: