Și-a cucerit toți fanii cu ultima fotografie distribuită pe internet în această seară. Vorbim despre interpreta Antonia – vedeta însărcinată în luna a șasea, care îi va dărui, în scurt timp, un copil interpretului Alex Velea. Cât de fericită arată Antonia, în timp ce își privește burtica deja mare, vedeți mai jos.

Arată perfect, chiar dacă este însărcinată, iar ținutele stilate și decoltate nu fac decât să-i sublinieze formele frumoase.

În această fotografie, de exemplu, Antonia poartă o rochie cu print animal, iar pe cap și-a pus un accesoriu care amintesc urechile unei feline sexy.

Recent, interpreta declara, pentru presa română: „Sarcina merge bine, acum am cinci luni. Bebe a început să mişte de la patru luni. Alex a simțit și el. I-am zis: vino, vino acum să îl simți! Dar bebe s-a oprit de ziceai că îi face lui Alex în ciudă. Până la urmă, a mişcat și a simțit. Mănânc dulciuri și fructe în perioada aceasta. Încerc să mă abțin de la dulciuri, că știu că nu prea fac bine, însă uneori mă răsfăț.”


Chiar dacă este însărcinată, vedeta română continuă să ducă un mod de viață activ și chiar continuă să susțină concerte prin România.

Dacă sarcina va decurge normal, Antonia urmează să aducă pe lume un copil la începutul lunii ianuarie a anului viitor.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: