E însărcinată cu al doilea copil, însă n-are de gând să procedeze asemenea altor vedete și să dispară din atenția publică. Dimpotrivă! Soția lui John Legend e la fel de „deschisă” ca înainte și ține legătura cu fanii internauți, secundă de secundă, prin intermediul rețelelor sociale.


Chrissy Teigen a postat un cadru inedit pe Instagram. Aceasta le-a arătat fanilor internauți cum se desfășoară o zi din viața ei, de când e însărcinată cu al doilea copil. Fără inhibiții, soția muzicianului John Legend a publicat o fotografie în care apare topless, cu burtica proeminentă la vedere, demonstrându-le tuturor că nu-i pasă de comentariile cârcotașe.

De altfel, Chrissy a adăugat și mesaj sugestiv:

„Vă rog, nu încercați să mă faceți de râs, căci eu sunt o femeie care face salată, în timp ce este naturală și încearcă să-și trăiască viața”, a scris fostul model. Desigur, au fost multe voci care o blamează pe aceasta, dar și destule care o susțin, fanii ei fiind obișnuiți cu stilul ei și simțul umorului.

 

Amintim că modelul în vârstă de 32 de ani e însărcinată cu un băiețel. Nașterea va avea loc peste 3 luni și jumătate. Chrissy și John Legend mai au o fetiță, care a fost născută pe 14 aprilie 2016, după o fertilizare în vitro.

Foto: Okmagazine.ro