Din lipsă de timp și dorința de a slăbi cât mai rapid, multe femei sunt preocupate de fitnessul și dietele care oferă rezultate-fulger, fără ca să le pună în pericol starea generală a organismului. Tipul de fitness despre care vă vom povesti mai jos răspunde anume unor astfel de criterii!

Traducând la propriu denumirea acestui tip de fitness – „insanity”, îl asociem automat cu nebunia și cu toate derivatele ei. Altfel vorbind, insanity este unul dintre cele mai populare tipuri de antrenamente pe care oamenii le practică acasă, neavând timp să-și cumpere abonament la sală.

Programul durează 60 de zile, de 6 ori pe săptămână, iar antrenamentele sunt diferite în fiecare zi, exceptând una din zilele de weekend. Insanity presupune și un calendar special, care amintește ce tip de antrenament se practică în fecare zi. Insanity nu are apartenență gender, deci se potrivește atât bărbaților, cât și femeilor. 

Primul program insanity a fost conceput în 2009, iar autorul acestuia este nimeni altul decât antreorul holywoodian Shaun T, care le ajută pe vedete să slăbească sănătos și rapid. 

Acesta dezvăluie următoarele, despre noul program de slăbit: „Pregătiți să realizați cel mai încărcat fitness-training din toate câte ați suportat întreaga viață. Este probabil cel mai greu antrenament din câte s-au înregistrat pe DVD-uri. Dar dacă ați decis că sunteți capabili să rezistați, atunci alăturați-vă mie.

Directorul general al companiei Beachbody m-a rugat să creeez insanity cu un scop: să vă ofer posibilitatea să obțineți forma pe care n-ați posedat-o niciodată până atunci, în doar 60 de zile.

Folosind o formulă proprie de antrenament, am creat un program de 60 de zile pentru întregul organism. Am combinat elemente de cardio cu elemente de forță, plyometric, mișcări ale trunchiului și exerciții de rezistență. Timp de 60 de zile, vă veți sparge toate granițele inerioare.

Veți avea nevie de energie și de încredere în propriile forțe. Veți deveni puternici, tonifiați și încrezători în propriile forțe. Deși veți fi storși de obseală după fiecare antrenament, vă veți simți de parcă ați escaladat Everestul!

Intensitatea antrenamentului insanity este cu adevărat covârșitoare, de aceea, odată ce ați pornit înregistrarea video și aveți deja echipamentul necesar, trebuie să fiți gata pentru orice fel de exerciții fizice. 

Insanity este nu doar un antrenament, ci o provocare pentru tine însuți, pentru corpul tău și puterea dorinței tale. Cei care merg la antrenamentele lui Shaun T, la sfârșitul celor 60 de zile primesc în dar un tricou cu inscripția „Eu am meritat asta!”

Te-am pus pe gânduri? Încearcă!

Foto: barbiedecker.comimgkid.com

Distribuie articolul: