Inna pregătește pentru anul acesta un album acustic, dar și unul în limba spaniolă, destinat pieței din Mexic, acolo unde artista tocmai a încheiat cel de-al cincilea turneu. Aflată recent în Miami, Inna a participat la îtalnirea globală a casei de discuri Warner, prilej cu care a fost anunțată oficial ca artist Atlantic Records, devenind astfel colegă cu Bruno Mars, Sean Paul, Loreen, B.O.B., Phil Collins, Missy Elliott, James Blunt sau Skrillex.

Interpreta a finalizat recent filmările videoclipului “More than friends” din sesiunea Rock the Roof Venice Beach, clipul fiind un cadou pentru cei 11 milioane de fani pe care artista îi are pe Facebook. Pagina de Facebook a Innei a ajuns sâmbătă la 11 milioane de fani, continuând săse poziționeze pe locul I atat în clasamentul cântăreți și trupe, cât și în clasamentul general potrivit www.facebrands.ro. Contul Innei de Instagram a ajuns recent la 200 000 de followers.

 

Cel mai recent single al Innei – “In Your Eyes” (feat. Yandel) a ajuns la 22 de milioane de vizualizări pe YouTube, pe locul I în Turcia și Spania, surclasând artiști ca Rihanna, Eminem, Pitbull și Kesha. Artista pregătește un nou single cu Pitbull, care va fi lansat în câteva săptămâni.

Distribuie articolul: