Deși călătoresc prin lume cu concertele lor, băieții de la 3 SUD EST găsesc timp să muncească și la noi produse muzicale. Cei 3 soliști au demonstrat acest lucru astăzi, după ce au lansat un nou single comun: „Mai stai”, cu versuri mai vechi și mai noi. De ce spunem astfel, veți afla mai jos.

Dragi prieteni, este o colaborare inedită și o piesă care, sperăm noi, vă va atinge inimile. Suntem bucuroși să lansăm noul nostru single „Mai stai” alături de INNA. O zi plină de iubire tuturor!”, comunicau, astăzi, băieții de la 3 SUD EST.

Noul featuring este, de fapt, o compilare cu versuri noi a melodiei cu același nume: „Un vis frumos”, featuring semnat de Lurențiu Duță și Andreea Bălan, prin 2009.

E adevărat că în versiunea nouă a melodiei de dragoste, vocea Andreei este înlocuită cu cea a INNEI, în timp ce vocea lui Laurențiu – cu cele ale tuturor soliștilor din 3 SUD EST. Versurile featuringului vechi au fost modificate, în timp ce refrenul a rămas exact același.

Trebuie să menționăm că noua colaborare a stârnit mii de aprecieri și comentarii pozitive din partea fanilor. Mulți deja au sesizat că refrenul este cunoscut.

Soliștii nu au comunicat încă dacă pregătesc și un videoclip pentru acest single, probabil pentru că vor să afle mai întâi reacțiile publicului.

Distribuie articolul: