După ce a colindat lumea în lung și în laț, INNA revine în patrie și pornește un turneu prin mai multe orașe. Astăzi artista cu peste 13 milioane de fani oficiali a dezvăluit numele noului ei designer. Marea surpriză este că interpreta va purta în turneu mai multe ținute cu motive tradiționale românești! 

innaINNA este artista din România care a reușit să se facă iubită în toată lumea. Cel mai recent single al ei, „Diggy Down”, a ajuns, în timp record, la 10 milioane de vizualizări pe contul său oficial de YouTube.

Lansat în urmă cu o lună și jumătate, videoclipul „Diggy Down” este foarte urmărit pe online, iar piesa este difuzată de radiourile din țară și din străinătate, precum și de televiziunile muzicale. Featuring-ul cu duo-ul pop electronic Marian Hill este promovat în această perioadă în concerte și promo-uri în România, dar și în Austria, Polonia, Italia, Chile, Elveția.

INNA a început recent un turneu în România, susținând concerte în două orașe, Oradea și Bacău, unde a fost întâmpinată cu bucurie de mii de oameni, veniți să o audă cântând, să facă fotografii cu ea și să ia autografe.

inna

„Atmosfera la Oradea și la Bacău a fost extraordinară! M-am bucurat să văd mii de oameni cântând alături de mine! Mulțumesc din suflet tuturor celor care au venit! Vreau să știți că sunt mândră să pot cântă pentru țara mea!”, a spus INNA. Turneul INNEI în România continuă cu show-uri în Focșani pe 29 ianuarie, Alba-Iulia pe 30 ianuarie, Galați pe 31 ianuarie și Cluj pe 14 februarie.

inna

Și pentru că susține designerii români și le poartă creațiile cu mândrie peste tot în lume, INNA va avea outfituri în acest turneu semnate de designerul român Adrian Oianu, piese cu motive tradiționale românești. Interpreta declară că printre acestea sunt unele care au cucerit-o cu adevărat!

Sursa: ADPM

Distribuie articolul: