Într-un interviu pentru revista românească Viva interpreta Inna a povestit ce fac admiratorii pentru ea, cum cheltuie banii pe care îi câştigă şi a mărturisit cum a reuşit să adune 9 milioane de fani pe Facebook. Ea spune că succesul reuşit în Turcia şi în Spania de a fi în topul preferinţelor muzicale o motivează să-şi dorească şi mai mult. ,,Ştiu că se poate şi mai bine şi e loc să ajung şi mai sus.”

Fiind într-un turneu în Mexic şi-a tatuat o inimioară pe ceafă în semn de mulţumire pentru fani. Artista deschide paranteza şi zice cum a reuşit să adune 9 milioane de fani pe Facebook: ,,Mă bucur foarte mult pentru fiecare fan în parte de pe pagina mea de Facebook! E o muncă susţinută şi continuă a unei echipe întregi cu care lucrez şi căreia îi mulţumesc pentru tot ce fac pentru mine. Ne gândim de fiecare dată împreună ce surprize să le mai pregătim fanilor mei şi ce piese să mai înregistrăm şi toate lucrurile acestea contează.”

Ca să se menţină în formă dansează mult, merge cu rolele în timpul liber, cu bicicleta, se plimbă. Inna îşi doreşte foarte mult o colaborare cu Pink.

Sursa: viva.ro 

Distribuie articolul: