Un video recent, difuzat pe internet o arată pe Inna în rolul unei țigănci moderne, care vrea să-l impresioneze pe un tânăr în Miami. Proiectul din care face parte filmulețul se numește BRomania, iar cel mai recent episod postat pe YouTube o are ca invitată pe Inna. 

Matei Dima, regizorul român care a câştigat prima ediție a YouTube Music Awards la categoria Innovation of the Year a lansat proiectul BRromania. Clipul a fost filmat la Miami, iar Inna joacă rolul unei ţigănci cu fusta înflorată şi sutienul la vedere, pregătită să-l impresioneze pe bărbatul cu care interacţionează prin dansul ei tradiţional ţigănesc. Țiganca jucată de Inna e la curent cu toate tehnologiile rețelelor de socializare, rugându-l pe băiat să o filmeze și să-i pină tag.

 

Se pare că artista de la malul Mării Negre se descurcă destul de bine în pielea personajului, după cum au constatat cei care au văzut clipul şi au lăsat comentarii pe net. Pe lângă accentul şi atitudinea adoptate de Inna, cei care au urmărit clipul au observat și o modificare a corpului artistei. Foarte multe comentarii fac trimitere la o posibilă operaţie de mărirea a sânilor.

Sursa: 1Music.ro

Distribuie articolul: