Schimbare la față pentru showbiz-ul autohton! Vara asta aduce rezultate frumoase pentru tot mai mulți interpreți din Moldova. Printre ei se numără Dara și trupa Carla’s Dreams, care au avut o colaborare mai mult decât îndrăzneață cu interpretele Antonia și Inna, din România. Ce surpriză pregătește această colaborare frumoasă, vedeți mai jos.

Dara, INNA, Antonia și Carla’s Dreams pregătesc o surpriză în stil retro! Astăzi, de Ziua Independenței Republicii Moldova, canalul oficial de Youtube al companiei române „Global Records” a distribuit teaser-ul de pentru la producția care se va lansa în scurt timp în Moldova, dar și în România.

Este voba despre o nouă piesă, care s-a născut din colaborarea frumoasă a celor patru vedete, colaborare care apropie și mai mult muzica de pe cele două maluri ale Prutului.

În teaser-ul de 22 de secunde, cele trei dive sunt parcă „rupte” din perioda anilor ’50, când cele mai elegante femei purtau rochii scurte sclipici și accesorii din pene. 

„Fiecare defect e un efect inventat pentru noi…”, spune Antonia, despre noua colaborare, pe pagina sa de Facebook. Inna a comunicat probabil un alt vers din piesa „Fie ce-o fi”, spunând: „Fiecare în parte are o lume aparte…”. Dara, la rândul său, a scris „Inventăm biciclete și formule perfecte…”, distribuind pe internet și o poză făcută în timpul filmărilor videoclipului.

Cei de la Carla’s Dreams au declarat, pe pagina lor oficială de Facebook: „Nu mai e mult. Sperăm sa va placă”.

În timp ce interpreții sunt discreți în detalii, fanii vedetelor au remarcat schimbarea de stil și s-au declarat nerăbdători să asculte întreaga piesă și să privească întregul videoclip!

Distribuie articolul: