Inna lansează o nouă melodia care vrea să spargă topurile! E vorba despre o colaborare inedită cu Pitbull pentru melodia „Good Time”. A doua lovitură grea din partea artistei vine de la un Festival din Istambul, unde Inna va cânta pe scenă alături de mari staruri ale musicii: Pharrell Williams şi Rita Ora.

„Good Time” este cel mai recent single care îi reunește pe Inna și Pitbull, fiind extras de pe albumul „Soy LatINNA”. Piesa a fost lansată pe platforma iTunes în data de 15 iulie, iar videoclipul oficial urmează să încânte publicul începând cu 29 iulie, scrie topromanesc.ro.

Totodată, Inna va fi unul dintre invitaţii de seamă ai festivalului din Istanbul, care va avea loc pe 7 septembrie. Artista va cânta pe o scenă cu Pharrell Williams şi Rita Ora, asta după ce, de-a lungul carierei sale, a avut concerte comune cu artişti ca 50 Cent, Pitbull, Akon, Ne-Yo şi David Guetta.

Inna

De anul acesta, Inna este unul dintre numele Atlantic Records, casa de discuri celebră care promovează artiști din toate zonele muzicale, în portofoliul acesteia numărându-se nume precum Bruno Mars, Coldplay sau Lykke Li.

Distribuie articolul: