Sunt colegi de platou și buni prieteni! De această dată Emilian a însoțit-o pe Inna la shopping, aceaștia s-au îndreptat în căutarea unei rochii de mireasă! Ce le-a ieșit a povesitit chiar Emilian pe pagina lui de Instagram

Aceștia au ocolit saloanele de fițe și au decis să aleagă o rochie accesibilă, iar căutările au fost însoțite de multe zâmbete și glume.

Pe lângă filmulețe de pe Instagram unde aceștia se aflau în căutarea rochiei perfecte, Emilian a mai făcut o postare încurajatoare pentru Inna Colbasiuc în care o îndeamnă să nu dispere.

„Azi, am avut o zi grea, dar slava (nu Sambriș) cerului foarte productivă… Am cutreierat împreună cu scumpa și rafinată mea colega toate saloanele pentru ai găsi rochița potrivită pentru cea mai frumoasa zi din viața unei femei fericite… H, norocul a fost de partea noastră, iar astrele la fel ne-au călăuzit calea și am găsit, nu o rochie, dar două, una mai frumoasa ca alta. Vai, dacă ați fi văzut-o pe Inuța cum alerga și tropăie ca o căprioară virgină, iar bucuria se citea pe obrăjorii ei aproape digerați și chiar un pic pudrați… Deseori femeile se complică și chiar exagerează căutând perfecțiunea hilară și nepalpabila matern. Acum vin greutățile, vin angoasele, buruienile și e tot mai greu să te remarci într-o lume omogenă și superficială. Inna nu dispera, există viața și după nunta, iar nașii sunt doi porumbei care vor veni cu pacea-n cioc. Caaaaaaar)))”, a scris aceasta.

Foto: Emilian Crețu