Studioul Kiss FM a găzduit, luni dimineață, patru super – invitați, este vorba despre Inna, Antonia, Dara și Carla’s Dreams. Matinalul prezentat de Sergiu și Andrei a fost plin de glume bune, întrebări haioase și nu în ultimul rând, muzică live! Atât invitații cât și asultătorii și-au luat o doză bună de energie în dimineața asta. 

AntoniaAntonia a povestit despre sarcina sa. Inna le-a făcut fanilor o demonstrație de accent moldovenesc, ceea ce l-a făcut pe Andrei s-o întrebe câtă țuică sau vodcă poate bea. „Nu prea beau, dar, cred că, dacă beau, aș putea să beau ca pi apă” a răspuns ea. Carla’s Dreams a mărturisit că îl cheama Sergiu până în martie, iar după – Eugen. Iar Dara a povestit despre parfumul cu numele său.

Live

Inna a povestit că „Dara este o artistă foarte talentată și compune. Ne-a prezentat piesa aceasta, care mi s-a părut genială”. 

Întrucât Antonia nu mai are mult până va deveni mamică, a fost întrebată de către Andrei (în glumă) dacă s-a gândit că poate o să iasă copilul cu tatuaje? „Am mai auzit-o pe asta. Mi se pare că o să iasă cu pachețele deja” a râs Antonia, referindu-se de fapt la pătrățelele lui Velea. De altfel, a declarat ea, va lansa în curând singură o nouă piesă.

Dara si Carlas

Carla’s Dreams a lansat în exclusivitate la Kiss FM piesa „Rachete” – pe care a cântat-o LIVE alături de Dara  și a povestit că înțelege foarte bine fetele, datorită machiajului care îl ține sub anonimat, moment în care Sergiu a remarcat „Te-ai machiat mai puțin decât prietena mea atunci când ieșim în oraș”. Și băieții de la Carla’s Dreams au declarat că pregătesc piese noi, deși încă nu au decis viitoarele colaborări. „Cu domnul Brenciu cu siguranță am vrea să lansăm ceva” au spus ei.Vezi mai jos piesa „Rachete” pentru prima dată LIVE la Kiss FM!

P

Distribuie articolul: