Ce credeți că se păstrează în pliculețe? Acureală? Guașă? Să nu vă surprindă dacă o să vă spun că în ele Ecaterina a stocat vitamine, iar culoarea e atât de vie pentru că a fost stors tot sucul din germenii de grâu și din fructe. Ecaterina a adus această formulă tocmai din SUA.

7

„Mă aflam în SUA când am gustat sucul din germene de grâu. M-a uimit, mi-a  plăcut, am început să studiez, să aflu mai multe detalii despre el și am încercat să îl servesc în fiecare zi. Am înțeles că e într-adevăr bun, merită de a-l aduce acasă. Aici avem suc din grâu congelat , împachetat, noi îl creștem pe sistemul hidroponic. Când planta ajunge la 10 centimetri, este tăiată, stoarsă și congelată. Îl congelăm anume la minus 50 grade,  ca să îi păstrăm toate proprietățile, toate vitaminele, mineralele, enzimele, să îi păstrăm la maxim forma inițială”, povestește Ecaterina.

2

Ecaterina ne-a arătat cum se pregătește un cocktail din grâu și lime. E atât de simplu! 

„Am pus două cuburi din grâu și adaugăm un cub de lime. Lime-ul este la fel, stors, la fel supus congelării, pentru a-i păstra proprietățile și pentru un confort de a-l servi, un cub are 16 ml de concentrație. Ca să obținem un suc numai bun de băut, topim cuburile cu apă caldă. Pentru topire, pentru trei cuburi, ne trebuie cam 30 ml de apă, caldă, nu fierbinte, iarăși pentru a păstra toate proprietățile. Îl amestecăm. Așteptăm 5-7 minute. pentru un efect mai bun trebuie să îl servim dimineața până la dejun, înainte cu 30 de minute. Sucurile detoxifică organismul, întăresc imunitatea, adaugă energie.”

9

Băuturile din germenii de grâu sunt o adevărată bombă vitaminoasă. Ecaterina livrează plicurile cu vitamine în orice colț al orașului, iar majoritatea clienților sunt femeile care vor să slăbească. Trebuie să le spunem că germenii aduc beneficii și mai valoroase. Protejează inima pentru că au un conținut ridicat de acid folic, vitamina B1 și B6. Datorită conţinutului ridicat în fibre, germenii de grâu menţin glicemia la un nivel normal şi ajută organismul să elimine constant toxinele. Fierul, zincul, magneziul, calciul, seleniul şi manganul refac ţesuturile. Germenii de grâu apără de cancer și artrită.

Pe lângă faptul că băutura din germeni de grâu este sănătoasă, Ecaterina se jură că mai e și gustoasă. Mai ales dacă adaugi niște fructe  lime și ghimbir, de asemenea congelate. Recomandarea zilei: În loc de cafea, servește un pahar cu vitamine. Ca bani, cam tot atât te costă, ca valoare, grâul și fructele bat cafeaua. Un cub congelat  de grâu costă 12 lei. Pentru o băutură potrivit de concentrată, ai nevoie de 2 cuburi.