Ciocolată sau fructe? Asortată sau cu fulgi de migdale ori jeleuri? Îngheţata preferată poate “prezice” cum vă va merge relaţia de cuplu, conform unui studiu al unui specialist neurolog şi psihiatru din Statele Unite, citat de Unica.ro.

Îngheţata pe care o preferi poate spune multe despre personalitatea ta. Iar dacă amândoi aveţi aceleaşi preferinţe, nu înseamnă neapărat că vă potriviţi. Iată ce a descoperit specialistul Alan Hirsch:

Îngheţată de vanilie

Vanilia este printre cele mai răspândite arome de dulciuri din lume şi poate fi considerată plictisitoare, însă dacă tu eşti iubitoare de vanilie, atunci ştii deja că nu eşti plictisitoare. Îţi place să îţi asumi anumite riscuri şi te bazezi mai mult pe intuiţie, care de cele mai multe ori a dat rezultatele bune. Nu ai o problemă în a-ţi exprima emoţiile şi sentimentele, chiar şi în faţa unui public.

Ai ţeluri înalte,  câteodată prea înalte şi ai nevoie de un partener cu picioarele bine puse pe pământ, care să te mai trezească la realitate din când în când. Aşadar, partenerul tău nu ar trebui să fie tot un iubitor de îngheţată de vanilie. Un partener bun pentru îngheţata de vanilie este îngheţata de ciocolată cu multe toppinguri.

Îngheţată de ciocolată simplă

Eşti ambiţioasă, încrezătoare şi preferi să cercetezi înainte să iei de bun tot ce ţi se oferă pe tavă. Ştii să îţi argumentezi poziţia, de aceea ai face un avocat bun, dar din cauză că pui sub semnul întrebării absolut totul, viaţa personală nu este atât de bună. Preferi să păstrezi distanţa de partener şi chiar dacă simţi că îl iubeşti, mai degrabă nu ţi-ai declara sentimentele, de teamă că vei deveni vulnerabilă în faţa lui. Ai vrea romantism, visezi la happy-end, dar vrei să te protejezi pe tine mai întâi. Poţi cupla îngheţata aceasta cu una de acelaşi fel sau cu cea cu arome inedite.

Îngheţată de ciocolată cu nuci şi alte toppinguri

Dacă îngheţata cu fulgi de migdale (sau alt fel de nuci) şi tot felul de alte toppinguri este preferata ta şi te numeri printre cei care jură că este cea mai bună din lume, atunci nu te temi de provocări. Îţi fixezi obiective reale şi faci tot ce îţi stă în putere să ajungi la ele, câteodată folosind şi agresivitatea. Chiar dacă sunt trăsăturile unei persoane care va avea mereu succes în ceea ce îşi propune, pe plan emoţional nu stă la fel de bine, pentru că mereu va exista o persoană dragă căreia îi vei răni sentimentele. Cel mai bun partener este unul de acelaşi fel, însă şi vanilia poate merge.

Îngheţată de fructe

Eşti intuitivă, gândeşti logic şi mereu ai grijă de cei din jurul tău. Înainte să iei o decizie, pui în balanţă toate posibilităţile, iar strategiile sunt punctul tău forte, deşi la suprafaţă pari o persoană foarte timidă şi la locul ei. Iar în relaţiile de cuplu eşti la fel ca şi îngheţata, aştepţi să îl cunoşti destul de bine până să îţi dezvălui adevărata savoare în faţa lui şi nici nu te îndrăgosteşti până peste cap de la început. Dar odată ce ţi-au luat angajamentul în relaţie, eşti loială şi îţi sprijini iubitul. Desertul merge bine cu îngheţata de ciocolată simplă, cafea sau vanilie.

Îngheţata de cafea

Eşti o femeie vioaie, seducătoare şi căreia îi place să fie în centrul atenţiei. Unde vezi bărbaţi frumoşi, eşti acolo şi flirtezi cu ei. Te bucuri de orice nimic, iar grijile nu sunt ceva ce îţi faci adesea. Te plictiseşti destul de repede şi fugi mâncând pământul de monotonie. Ai veleităţi de artistă şi ţi s-a spus în mai multe rânduri că eşti… ciudată. Dar întotdeauna cei din jur vor fi atraşi de magnetismul tău. Te îndrăgosteşti foarte repede, dar te deprimi la fel de uşor când relaţia nu merge. Te potriveşti de minune cu îngheţata de fructe.

Îngheţata cu arome inedite

Ai gustat până acum îngheţată cu aromă de… bacon? Sau de cartofi prăjiţi? Sigur că da, doar trăieşti pentru noutate şi aventură. Vrei să ieşi tot timpul în faţă, să fii cea mai interesantă, cea mai plăcută, cea mai prietenoasă şi aşa mai departe. Nu poţi să nu fi în centrul atenţiei şi acorzi foarte mare atenţie tuturor detaliilor legate de tine. Chiar dacă vrei să fii mereu cea mai cea, asta nu înseamnă că recurgi la mici înşelătorii ca să ajungi în faţă, ci eşti integră şi corectă. De asemenea, te temi că vei ajunge să răneşti sentimentele celui iubit şi te mişti mereu pe vârfuri în jurul inimii sale. Eşti reticentă în a-ţi exprima gândurile adevărate, ca să nu superi. Te potriveşti cu ciocolata simplă!

Sursa: Unica.ro

Distribuie articolul: