Gizele Oliveira este una dintre cele mai promițătoare tinere modele ale momentului, reprezentând cu mândrie casa de modă Victoria’s Secret. Astfel, este o onoare pentru fiecare designer, atunci când îngerașul alege să-i poarte ținuta la orice eveniment, mai ales dacă este vorba despre unul din domeniul fashion.

Designerii Raquette se pot mândri că una din ținutele create de ei a devenit alegerea unui îngeraș Victoria’s Secret, mai ales că este vorba despre New York Fashion Week.

Modelul brazilian Gizele Oliveira a optat pentru Frank suit, costumul satinat compus din sacou și pantaloni largi, accesorizat cu un brâu de tip portjartier, toate fiind marca brandului autohton. „Îngerașul” și-a completat ținuta cu cercei masivi și colier în nuanță metalică, în picioare purtând botine argintii, iar pe post de gentuță și-a luat un micro bag, care s-a potrivit perfect cu ținuta.

Nu este pentru prima dată când influencerii fashion sau vedetele internaționale optează pentru articole vestimentare made in Moldova.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Fashion directorul Instagram, într-o ţinută creată în Moldova, pe străzile Parisului