Noapte. Atingeri fierbinți. Bărbatul iubit face sex cu o altă femeie. Așa arată noul videoclip marca „Ola TABU”, povestit în câteva cuvinte, în care artista se întreabă: „Ți-o tragi cu ea, mințindu-mă la rece și vii acasă să adormi cu mine. E ok, dar cu ce rămân în schimb? Din nimic câte un pic. E ok, dar ce rămâne în urma lor? Copii frumoși, ciorapi murdari și câteodată flori.”


Urmăritorii proiectului „Ola TABU” au fost din nou cuceriți de producătoarea Alla Donțu și artista Karizma. Piesa „Femeile care nu au chip de razboi” sună teribil de profund, textul fiind susținut din plin de un aranjament muzical care o plasează în categoria pieselor de pus „pe repeat”.

Admiratorii le-au răsplătit cu laude: „Super tare, în sfârșit văd ceva nou pe piața autohtonă”, „M-au trecut fiorii, mai ales la sfârșit”, „clip extraordinar”. Videoclipul, așa cum o cere textul, este despre infidelitate. De altfel, despre trădarea în cuplu autoarele proiectului Ola TABU știu nu din auzite. Alla Donțu și Karizma au mărturisit în timpul live-ului de lansare a videoclipului despre faptul că au trecut printr-o relație în care bărbatul înșela.

 „ Am intrat în birou, am văzut hainele pe jos, i-am văzut îmbrățișați după o partidă serioasă de sex, adormiți. Eu am zis…O, fain, drăguț, foarte drăguț..Încetișor mi-am luat scenariul, am închis ușa să nu îi deranjez…M-am întrebat de ce nu am avut nicio revoluție. Se vede că nu iubeam îndeajuns. Binecuvântarea i-am dat-o”, a povestit Alla Donțu.

Și Karizma a plecat cu demnitate din relația în care s-a strecurat trădarea: „Eu l-am prins înainte de flagrant. Îmi venea să o dezbrac în lanul cu păpușoi, undeva departe de Chișinău, pe el să îl ard pe rug, să ard casa, tot orașul. Într-un final doar l-am privit. Am zis „bună seara” și m-am îndreptat spre treburile mele. Erau șocați. I-am întrebat: „Vă simțiți bine?” Ei au zis da. Eu am plecat. Nu am dus-o în păpușoi, nu am dezbrăcat-o.”

Proiectul Ola TABU este unul din cele mai îndrăznețe din câte s-au lansat vreodată la noi în țară. Alla Donțu și Karizma deschid cele mai picante, dureroase și incomode subiecte, ferite de discuții publice la noi în societate. În cadrul proiectului s-au mai lansat anterior piesele „Acasă” și  „Fluturi”.

Vezi și: Ola TABU a lansat o nouă piesă. Se numește „Fluturi” și face pielea de găină, spun admiratorii proiectului

Acestea se vor un soi de terapie pentru melomanii ce au avut o relație dificilă cu tata de exemplu sau au pierdut prima dragoste. Fiecare subiect abordat în live-urile de pe facebook este încununat cu o piesă și un videoclip răscolitoare.

Vezi și: Ola TABU te întoarce „Acasă” cu un videoclip tulburător!

Distribuie articolul: