Vestea despre intenția Angelinei Jolie de a se despărți de Brad Pitt a luat cu asalt presa internațională. Pagesix.com a publicat un articol care scoate în vileag „adevăratul motiv al acestui divorț”.

Potrivit Page Six, care citează The Post și „o sursă foarte bine informată”, Angelina Jolie a cerut divorț, aflând că soțul o înșela cu o altă femeie.

primele-imagini-cu-marion-cotillard-si-brad-pitt-in-filmul-allied-povestea-de-dragoste-dintre-doi-spioni_1

Numele citat este cel al actriței franceze de film Marion Cotillard, cu care Brad Pitt s-a filmat pentru producția „Allied” – un thriller romantic a cărui acţiune se petrece în perioada celui de-Al doilea Război Mondial.

vrad-pitt-marion-cotillard-five-second-silence-movie-set-costumes-tom-lorenzo-site-1

Pelicula reflectă perioada anului 1941 și prezintă povestea unui spion francez-canadian care se îndrăgostește și se căsătorește cu un agent francez în timpul unei misiuni în Casablanca. Mai târziu, el află că soția sa este un posibil spion nazist.

marion-brad-allied-24may16-01

 

„Ea a început să îl urmărească, simțind că el își face de cap în platoul de filmare. Și iată că aceasta a fost ultima picătură. Brad se află la criza vârstei mijlocii, iar Angie l-a cam săturat. Ea și-a dorit să dedice cât mai mult timp călătoriilor și activităților ei umanitare, în timp ce Brad prefera altceva. Cu cât mai mult îmbătrânește, Angelina devine tot mai serioasă, ea are boala stelelor. El vrea să se filmeze, iar ea nu îl lasă, e ca și o diferență principială, fiecare trăindu-și viața”, spune sursa.

Idila dintre Pitt și Cotillard ar fi durat preț de câteva luni, adică atâta timp cât au avut loc filmările peliculei, însă cu adevărat, relația celor doi ar fi început acum doi ani.

 

O altă sursă a spus, pentru TMZ, că fumatul și faptul că Pitt consuma alcool erau considerate de către Angelina drept vicii periculoase pentru copii.

 

 

Tot astăzi, Daily Mail a scris despre faptul că Angelina Jolie cere custodia fizică asupra celor 6 copii, fără să ceară vreo parte din avere sau vreun anumit tip de suport din partea lui Pitt.

Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează după 12 ani de relație. Actrița vrea custodia asupra copiilor

Poze din noiembrie 2014. Soții au fost surprinși în timpul unui scandal după care Angelina a plâns.

23839ac900000578-2849008-all_kicking_off_angelina_jolie_and_brad_pitt_are_seen_arguing_at-140_1416989790663

751982-feaa56f6-6de7-11e4-aa26-f2e13a006c4d

Foto: vogue.com, People, laineygossip.com,tomandlorenzo.comthefashionisto.comdailymail.co.uk

Distribuie articolul: