Zile numărate au mai rămas până la marele moment în care Inesa Voscoboinic îi va jura dragoste veșnică logodnicului său. Anticipând acest eveniment, vedeta TV și-a invitat prietenele la o petrecere în aer liber, cu tematică extrem de cochetă.

E o zi specială pentru prezentatoarea TV Inesa Voscoboinic. Frumoasa jurnalistă e în febra pregătirilor de nuntă, însă nu a ezitat să respecte una din cele mai răspândite tradiții: aceea de a celebra ultimele zile de burlăcie.

Astăzi, Inesa și-a invitat prietenele la o Petrecere a Burlăcițelor, iar pozele pline de culoare, de la Party, au împânzit rețelele sociale.

Invitatele Inesei, printre care și sora ei, au îmbrăcat toate costume de baie, cu texte personalizate. Al miresei, însă, avea culoare albă. Pentru un plus de efect, Inesa și-a pus și câteva tatuaje temporare.

21227481_1443518319058357_3019724147845496832_n

Sărbătoarea tinerelor a fost organizată la o piscină din raionul Anenii Noi și a fost intitulată „Flamingo”, acest motiv fiind omniprezent la petrecere. Mai multe fotografii de la eveniment:

Foto: Instagram, Facebook

Distribuie articolul: