Povești ca cea pe care o veți admira mai jos ne fac să credem că dragostea pășește chiar și peste cele mai mari încercări ale sorții, învingând timpul și chiar bătrânețea. O fotografă din Braziția a surprins această poveste de iubire într-o serie de fotografii cuceritoare.

Faceți cunoștință cu Dona Edna și Senior Juvenal – doi bătrânei din Brazilia, care, acum două luni, au celebrat 69 de ani de când sunt împreună. Nonagenarii sunt la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi și oferă un model frumos pentru îndrăgostiți din întreaga lume.

Fotografa care i-a surprins cu această ocazie importantă este Camila Lima – o tânără artistă din Brazilia, stabilită în Cariacica (Espirito Santo) și specializată în fotografia de cuplu. Este apreciată pe întregul continent America de Sud pentru calitatea artistică și pentru talentul de a surprinde momentele cu adevărat sensibile și valoroase din viața îndrăgostiților.

Camila selectează cu atenție locurile în care își aduce protagoniștii, iar acest lucru se observă și în cazul îndrăgostiților de vârsta a treia. Tot în Cariacica i-a fotografiat și pe Dona Edna și Senior Juvenal, lăsându-le amintiri frumoase pentru tot restul vieții lor.

„Acest cuplu e o adevărată sursă de inspirație pentru noi. Ei trăiesc în dragoste, dăruire și companie de aproape 70 de ani. Am petrecut puțin timp cu ei, fiind preocupată de afecțiunea și sinceritatea lor. Sunt încântată și împărtășesc aceste fotografii cu voi.

Fie ca Dumnezeu să vă binecuvinteze întotdeauna!”, spune fotografa.

Camila Lima ne amintește și de acest verset din Biblie:

1 Corinteni 13:4-7 „Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate; dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie,nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău,nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr,acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul.

Foto: Fotografia Camila Lima

 

Distribuie articolul: