După ce a învins ediția din acest an a concursului Eurovision și a devenit cea mai controversată temă de discuție de pe toate continentele, Conchita Wurst (Thomas Neuwirth) a făcut publice imaginile care îi ilustrează ”soțul”, dar și apartamentul luxos din centrul Vienei.

Potrivit portalului britanic mirror.co.uk, apartamentul Conchitei Wurst poate fi asociat cu un podium pe care cântăreața îl parcurge în lung și-n lat, în rochii lungi și pe tocuri înalte.

Dacă până acum spunea că are un soț și nu era crezută, pozele pe care le-a oferit recent confirmă acest adevăr.

Casa interpretei este spațioasă, decorată în stil minimalist și posedă o mansardă cu bazin, care prezintă un peisaj luminos și larg, spre oraș.

Pe masa de toaletă a Conchitei, puteți găsi oje pentru unghii, cercei și produse cosmetice scumpe.

Spre ușă, însă, oaspeții pot zări rânduri întregi de pantofi cu tocuri înalte. Din mărturiile Conchitei, cea mai mare sursă de inspirație a sa este chiar creația designerului britanic Victoria Beckham.

Potrivit sursei citate, soțul Conchitei este francezul dansator Jacques Patriaque, care, la fel ca și ea, poartă barbă.

În cadrul interviului pentru portalul britanic mirror.co.uk, Conchita a mai spus că părinții săi o susțin foarte mult. În special mama, care o ajuta să se accepte așa cum este și care acum mărturisește că are ”o fată” de toată mândria.

Foto: mirror.co.uk