Ana Danilescu e cea care ne-a scris recent la redacție, relatându-ne cu multe emoții cererea în căsătorie de care a avut parte. Savurați și voi momentele și pozele cuplului și spuneți-ne în comentarii, de ce poveste vă aduce aminte această relatare #Cummacerut?

„M-a cerut în cel mai frumos și special mod pentru mine. Era într-o zi senină și plină de soare, 24 iunie 2015. În Parcul din Valea Trandafirilor… El, Eu și inimile noastre! După o plimbare scurtă, Andrei mi-a zis să închid ochii și să număr pînă la 10. Zis și făcut!

Atunci când am deschis ochii el era deja îngenuncheat în fața mea cu un buchet frumos de flori și desigur cu tradiționalul inel de logodnă. M-a întrebat dacă vreau să împărțim împreună eternitatea și desigur numele de familie.

Vezi și: Vloggerița cu „scaun la cap”, în campania #Cummacerut: „S-a întâmplat la doar o lună de relație”

Emoții multe și frumoase, de nelipsit au fost lacrimile de bucurie și desigur cel mai ferm „DA” din viața mea! Am acceptat să scriem împreună o frumoasă poveste de dragoste și din ziua aceea suntem nedespărțiți!

Un an mai tîrziu, 15 iunie 2016, a avut loc nunta. El și Eu în rolurile principale. Emoții, oaspeți și multe zâmbete! Cred în dragoste reciprocă și necondiționată… Cred în soț și soție pentru toată viața!”, ne-a mai spus în mesajul său Ana.

Așteptăm povestea Cererii tale în căsătorie pentru Campania #Cummacerut pe EA@interakt.md

Foto: Arhivă personală