În decursul verii, doar la StarNet, obții o reducere de 60% la toate abonamentele și mai ai minim 5 motive să beneficiezi de cele mai bune servicii în următoarele trei luni.

Acum este momentul potrivit să te conectezi la StarNet. Reducerile sunt valabile atât pentru abonamentele Internet Only cât și pentru pachetele Triple Play. Cu abonamentele speciale de vară, clienții noi primesc conectarea gratuită, echipamentul TV și Wi-Fi cadou și de asemenea un număr mare de canale SD și HD, aplicații de televiziune interactivă și sute de minute pentru convorbirile locale și internaționale. Clienții existenți vor avea oportunitatea să beneficieze de avantajele abonamentului Triple Play, care este foarte atractiv.

Vei putea beneficia de Internet cu viteza de până la 1000 Mbps, cele mai bune prețuri pentru Telefonie Fixă în Moldova, convorbiri nelimitate în rețea, 100 de minute naționale incluse și până la 70% reducere la apelurile internaționale. Totodată, pe lângă vizionarea a 146 canale TV, inclusiv 22 de canale HD, Televiziunea de la StarNet și Magic TV Box permite utilizarea opțiunilor interactive și numeroaselor aplicații, astfel ca: youtube, karaoke, mediaplayer, jocuri online, rețele de socializare etc.

Informații suplimentare despre oferta de vară o poți găsi pe site-ul companiei www.starnet.md, iar pentru a beneficia de ofertă, ia legătura cu cel mai apropiat oficiu StarNet sau sună la numărul: (022) 84.55.55. Oferta este valabilă doar până la 31 august 2015.

Începe vara împreună cu StarNet!

Distribuie articolul: