Anul nou chinezesc începe la 5 februarie 2019 și se va încheia la 24 ianuarie 2020. Sub semnul Mistrețului de Pământ, anul nou chinezesc va cultivă spiritul compasiunii și generozității. Mistrețul este unul dintre cele mai adorabile animale ale Zodiacului Chinezesc, grație naturii sale blânde, calde și spiritului gentil.

Următoarele 12 luni vor avea o atmosferă festivă, pentru că Mistrețului îi place să se distreze.

Pentru că vom avea de-a face tot cu un element de Pământ, ca în 2018 (când a fost Câinele de pământ), va fi o atmosferă stabilă, cu rutine plăcute, ritualuri și tradiții bine păstrate în familie și mai puține decizii riscante.

Anul 2019 va fi sub motto-ul „Încet, dar sigur!”.

Horoscop CHINEZESC 2019. Șobolan

Încântător și deschis la mine, Șobolanul va avea multe de sărbătorit în 2019. Își va face prieteni noi cu prilejul nenumăratelor petreceri la care vor merge. Se anunță, de asemenea, negocieri și proiecte de afaceri care pot avea succes.

Atenție, însă! Nenumăratele petreceri la care pot mânca mult, le pot da peste cap sistemul digestiv și așa sensibil la Șobolani. Ca să aibă o stare de sănătate optimă, este recomandat să mănânce numai produse proaspete, proteine slabe și cereale integrale.

Horoscop CHINEZESC 2019. Bivol

Afectuosul Bivol are numai de câștigat din punct de vedere amoros în anul Mistrețului de Pământ. Relațiile îi merg strună. Iar în plan profesional urcă pe scara succesului. Nu sunt excluse cursuri de dezvoltare personală și profesională.

Atenție! Programul social și profesional foarte încărcat îl pot surescita și secătui de energie. Dieta corespunzătoare, odihnă, vitaminele și suplimentele, uleiurile esențiale, exercițiile fizice și tehnicile de relaxare îl pot ajuta să își reîncarce bateriile.

Horoscop CHINEZESC 2019. Tigru

Tigrul este un semn al luxului și răsfățului. Anul Mistrețului îi va da și mai multe motive să huzurească.

Atenție, însă! Tigrul poate avea probleme financiare. Obișnuit cu luxul și leneveală, există riscul să cheltuie mai mult decât își poate permite. Îi este recomandat să încerce să mai strângă punga și să înceapă să economisească. E un prilej bun să încerce să fie mai flexibil și să renunțe la obiceiurile costisitoare.

Horoscop CHINEZESC 2019. Iepure

Anul Mistrețului aduce multe daruri pentru intelectualul Iepure. Oportunități financiare vor fi la tot pasul. Iepurii care lucrează în sistemul juridic, advertising, arta vor fi avantajați.

Atenție! Pentru că va fi un an al petrecerilor, Iepurii care au de învățat vor avea mult de lucru. Puși mai mult pe distracție decât pe studiu, ei pot avea probleme atât cu învățatul, cât și cu sănătatea. Moderația este cuvântul cheie pentru o sănătate de fier pe tot parcursul anului 2019.

Horoscop CHINEZESC 2019. Dragon

Anul Mistrețului aduce multe proiecte în echipă. Colaborarea este la cote înalte pentru carismaticul Dragon. De asemenea, anul are semne bune la capitolul dragoste.

Atenție! Există pericol de accidente. De aceea este recomandat să utilizezi de fiecare dată echipament de protecție, mai ales dacă practici sporturi extreme. De asemenea, nu ocoli vizitele periodice la medic.

Horoscop CHINEZESC 2019. Șarpe

Anul Mistrețului aduce pentru secretosul Șarpe multe provocări. La locul de muncă pot apărea promovări sau măriri de salariu, dar nu pe măsura așteptărilor sale. Vor găsi, însă, căile necesare să impresioneze superiorii, astfel încât lucrurile să stea altfel în 2020.

Atenție! Stresul îi poate da mari bătăi de cap pesimistului Șarpe. Practicarea tehnicilor de relaxare și gândirea pozitivă îl pot ajuta să depășească momentele de anxietate.

Horoscop CHINEZESC 2019. Cal

Anul Mistrețului aduce pentru pasionalul Cal optimism și multă muncă. Din fericire, eforturile îi vor fi răsplătite. Țelurile stabilite vor fi duse la bun sfârșit. Prietenii îi vor aduce multă bucurie.

Atenție! Firea impulsivă îi va aduce Calului și probleme cu stresul. Îi este recomandat să învețe mai multe tehnici de relaxare pentru a putea ține stresul și anxietatea sub control.

Horoscop CHINEZESC 2019. Capra/Oaie

Anul Mistrețului aduce pentru sociabilă Capră multe momente plăcute. În carieră, eforturile îi vor fi  răsplătite. Creativitatea, diplomația și entuziasmul  îi sunt apreciate de către clienți sau superiori.

Atenție! La capitolul sănătate pot apărea câteva probleme minore, legate de gripă și răceală. Îi este recomandat să se odihnească suficient de bine pentru a face față întâlnirilor profesionale și sociale.

Horoscop CHINEZESC 2019. Maimuța

Anul Mistrețului aduce pentru petrecăreață Maimuța și mai multa energie festiva.

Atenție! Neobosita Maimuța va participa la multe petreceri de noapte, dar nu va face fata la locul de munca. Iar sistemul imunitar va fi și el suprasolicitat de la lipsa odihnei. Este recomandat sa mănânce sănătos, să mențină casa curata, biroul in ordine pentru a evita suprasolicitarea nervoasa. Odihna este un element cheie pentru o sănătate de fier și nu trebuie sa o neglijeze.

Horoscop CHINEZESC 2019. Cocoș

Anul Mistrețului are pentru pretențiosul Cocoș semne pozitive. Pentru a avea rezultate pozitive în carieră, Cocoșul trebuie să renunțe la critică și să îi încurajeze mai mult pe ceilalți. Cu cât este mai generos, cu atât relațiile cu colegii se vor îmbunătăți.

Atenție! Cocoșul este predispus unor accidentări. Îi este recomandat să fie precaut și să încetinească ritmul, pentru a nu se pune în pericol.

Horoscop CHINEZESC 2019. Câine

Anul Mistrețului aduce pentru harnicul Câine mai multă relaxare. Nu va mai alerga în beneficiul altora, ci va savura din plăcerile vieții. În carieră, succesul este garantat, mai ales în ceea ce privește proiectele noi. Îi este recomandat să își asculte instinctele atunci când ia decizii.

Atenție! Fire anxioasă, Câinele poate avea probleme cu stresul. Îi este recomandat să facă meditații regulat.

Horoscop CHINEZESC 2019. Mistreț

Anul Mistrețului are pentru galantul Mistreț semne bune. Este anul în care va trebui să se pună pe primul loc. Confruntările care vor apărea vor fi ca să se scoată în lumină. Fire diplomată, Mistrețul va primi recunoașterea pe care o merită în acest an.  Acest lucru poate presupune o avansare și o mărire să salariu, sau ambele.

Atenție! Pentru a-și menține o sănătate vibrantă, Mistrețul are nevoie să fie mai optimist și să se bucure de viață.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Vezi și: Horoscop 2019 cu astrologul Sergiu Iordachi: „Anul aduce noroc și recompense aproape tuturor semnelor zodiacale”