Piața imobiliară din Republica Moldova se află într-o dezvoltare continuă și e în pas cu toate tehnologiile inovaționale în materie de construcții a blocurilor locative. Apar tot mai multe companii de construcții dispuse să realizeze, pe cât este posibil, toate dorințele și cerințele clienților săi, fără a face compromisuri la capitolul calitate.

Compania de construcții din Chișinău Astercon se numără printre principalii dezvoltatori imobiliari din acest domeniu. Datorită experienței sale vaste în construcția și dezvoltarea proiectelor imobiliare de tip rezidențial, compania a dat dovadă de profesionalism și responsabilitate. Proiectele memorabile care au întrunit toate preferințele clienților în materie de calitate, și confort, sunt de remarcat.

Complexuri rezidențiale, 17 blocuri locative și peste 100.000 mp. construiți – doar câteva din cifrele performanțelor companiei Astercon în decursul celor 10 ani de muncă asiduă. Implementarea în termenul stabili, sau chiar mai devreme, demonstrează angajamentul companiei în oferirea confortului și calității viitorilor locatari.

Complexul „Alba Iulia Residence” – o continuare a tradiției și grijei față de locuitorii orașului

Acest complex de apartamente noi deține toate avantajele unui bloc locativ modern, dotat nu numai cu comodități de tpp standard, dar și cu un sistem inovativ de filtrare a apei deja încorporat în scheletul de beton al blocului. Calitatea înaltă a apei pentru consum și durata lungă de exploatare a tehnicii sanitare, au constituit prioritatea echipei de dezvoltare a acestui proiect. Aceștia au depus maximum de efort pentru a schimba dimensiunea operațională a locuințelor obișnuite, datorită acestei tehnici inovaționale de filtrare a apei, care va îmbunătăți considerabil sănătatea beneficiarilor.

Pe lângă aceste facilități, blocul deține și un teren de joacă supravegheat, perfect pentru familiile tinere, pentru care securitatea copiilor se află pe primul loc. Iar zona de agrement pentru maturi și parcarea în două nivele, cu siguranță, constituie avantaje puternice pentru tinerii părinți. Să nu uităm și sistemele de termoizolare și ventilare a complexului. Acestea coincid cu standardele de înaltă calitate și astfel vor servi o perioadă lungă de timp.

Aflat în centrul punctelor de interes, complexul dat de blocuri locative deține apartamente de vânzare cu izolare fonică și încălzire autonomă. Nu va trebui să mai depinzi sistemul de încălzire centralizat care abia încălzește apartamentele vechi din capitală.

Și dacă tot suntem în ajunul sărbătorilor de iarnă, compania Astercon vine cu un ofertă pe măsură pentru clienții săi. Aceștia vor beneficia de o reducere de 30 euro la fiecare metru pătrat la procurarea unui apartament din Complexul Locativ Alba Iulia Residence!

Visezi și tu la un apartament nou în Chișinău în 2020? Atunci prinde cea mai avantajoasă ofertă de la Astercon și nu mai scoate sume enorme din buzunar, deoarece achitarea pentru apartament poate fi efectuată în rate și nu presupune investiții suplimentare. Reducerea de 30 euro per metru pătrat, te va ajuta să-ți salvezi bugetul familial și să economisești la procurarea locuinței de vis.

Acum, a devenit mult mai ușor să-ți procuri apartamentul visurilor tale împreună cu Astercon. Promoția de -30eur/mp va dura doar până pe 15.12.2020. Grăbește-te! A rămas încă puțin până la închiderea ofertei!

P