Frumusețea și succesul acestei femei pur și simplu nu puteau să nu atragă atenția publicațiilor din Seattle. Ori participarea Victoriei Cocieru în competiția lansată de Ville Magazine s-a încheiat cu succes, designerul ajungând pe paginile acesteia!

Deși nu a mizat pentru nicio secundă că va câștiga în cursa „2017 Ville Magazine Cover Model Search”, Victoria Cocieru s-a arătat onorată să fie una dintre pretendentele la titlul „Fata de pe copertă”, pus la bătaie de publicația locală Ville Magazine, din Seattle.

Victoria Cocieru are toate șansele să devină „Cover Model” pentru o revistă de peste ocean

Kiss u 🙈@villemagazine

A post shared by Victoria Cocieru 🌱 (@victoriacocieru) on

Redacția publicaței a adunat toate fetele nominalizate în cadrul unui eveniment de inaugurare a noului număr. Pe paginile acestuia își face apariția, desigur, și frumoasa fondatoare a brandului Kheops.

Scăldată în aplauze! Talentata Victoria Cocieru a prezentat peste ocean o nouă colecție de haine

1

Victoria „a fost luată la ochi” de redacție nu doar pentru modelul său feminin, ci și pentru succesul de care se bucură în industruia modei de peste ocean.

Dorința mea cea mai mare acum este să devin un bun designer aici, în Statele Unite ale Americii. Din acest motiv m-am și mutat aici deja de 1,5 ani”, a mărturisit faimoasa moldoveancă, pentru Ville Magazine.

Mult curaj și perseverență în continuare, Victoria!

Foto: Facebook, Instagram, villemagazine.com

Distribuie articolul: