Lorina este numele nou care vrea să se facă auzit pe scena muzicală autohtonă, și nu doar. Tânăra interpretă s-a făcut remarcată în urma unui concurs muzical, impresionând prin calitățile sale vocale deosebite. Lorina a lansat de curând primul sau single intitulat „Away From Home”. Vezi mai jos videoclipul piesei.

„Filmarea unui videoclip pentru varianta acustică a primului meu single „Away From Home” a fost o idee spontană care a venit în timpul repetițiilor. Și pentru că am tot glumit că suntem „so…Away From Home”, ne-am propus să urcăm în următoarele zile în mașină, să plecăm undeva departe de casă, să găsim unul din multitudinea locurilor frumoase pe care ni le oferă țara noastră și să filmăm o versiune foarte spontană, tocmai pentru a transmite cât mai bine starea emoțională a piesei”, spune interpreta într-un comunicat de presă. 

 

Au avut parte de soare și de peisaje de toamnă frumoase, însă filmările nu au decurs fără peripeții. „Cel mai complicat a fost să urcăm pe acel pod, care este foarte vechi și părăsit,  probabil de câțiva zeci de ani nu a mai trecut nici un tren pe acolo. Noi am avut curajul să urcăm și chiar dacă ne tremurau picioarele din cauza înălțimii amețitoare și a lemnului deteriorat, am cântat cât m-au ținut plămânii”, a mai povestit Lorina.  

Echipa de producție

Distribuie articolul: