Schimbări majore la PRO TV, după ce săptămâna trecută Anișoara Loghin a anunțat că este ultimul său buletin de știri pe care îl prezintă, astăzi Rodica Ciorănică a anunțat pe pagina sa de facebook că nu va mai prezenta emisiunea „O Seară Perfectă”.

Se pare că prezentatoare se retrage nu doar din proiectul „O Seară Perfectă”, dar pleacă de la postul de televiziune, totuși Rodica Ciorănică nu exclude pe viitor alte colaborări cu cei de la PRO TV. Iată mesajul publicat de jurnalistă:

„Pentru că am avut un an și frumos, dar și nemaipomenit de complicat, mă întrebam zilele trecute ce iau cu mine în 2018 și ce las în urmă… Se întâmplă să trec în noul an fără O Seară Perfectă. Au fost ani minunați, dar, ca să poți merge înainte, uneori, ești nevoit să renunți la ceva. Nu putem face tot ce ne place, din păcate. Conștient sau nu, păstrăm doar ceea ce ni se potrivește cu adevărat. M-am bucurat zilnic de colegi pe care îi iubesc și de invitați de care m-am atașat chiar. Prețul a fost unul mare: mi-am ignorat familia, copilul, prietenii și pasiunile. Poate că vom mai scrie vreo pagină împreună cu PRO TV. Deocamdată, în 2018 iau cu mine altceva… o bucurie mare de libertate, proiectele vechi pe care trebuie să le dezvolt și câteva proiecte noi care abia așteaptă să fie lansate. Să aveți parte de un an perfect!”

Emisiunea „O Seară Perfectă” a mai fost prezentată de jurnalista Natalia Cheptene, urmează să vedem cine va fi noua prezentatoare a emisiunii de divertisment.

Vezi și: Anișoara Loghin pleacă din fața pupitrului! A prezentat ultimul buletin de știri

Distribuie articolul: