Oare ce trebuie să faci pentru a convinge femeile să uite de griji și probleme? Noi știm secretul – trebuie să le descalți de tocuri și să le inviți la o petrecere în pijamale. Revista online pentru femei, EA.md a mai bifat o petrecere fierbinte.

Extraordinar, pentru mine chiar e o escapadă. Eu m-am simțit foarte bine mai ales ca am dansat. Mă simt bine și mulțumesc echipei pentru astfel de petreceri.

Mai vreau să vin la astfel de evenimente, eu nu știam că exista pijama party. Dragi femei nu ezitați veniți chiar relaxează,” ne-au spus Olesea Sveclă și Ina Colbasiuc.

Nici Doamna Dora nu a putut rata o astfel de seară și-a luat cea mai stilată pijama și a venit să ne binedispună, dar și să vadă cum s-au îmbrăcat invitatele.

În mare parte s-au îmbrăcat toți corespunzători evenimentului și asta e foarte bine pentru mine, unii au exagerat, dar așa sunt ei sunt mai excentrici au vrut să mă întreacă pe mine, dar nu au avut nicio șansă….”, ne-a spus Dora încântată.

Pentru prima dată s-au adunat atâtea femei superbe la LUD’S PUB. Invitatele au avut parte de o mulțime de surprize. Au putut cumpăra pijamale de la Anna Popova, cosmetică de la Antos Cosmetică Naturală și papuci de la Macco.

Cel mai fierbinte moment al serii a fost master class-ul de streep dance oferit de Eleonora Boghirova .

„Orice domnișoară poate sa învețe acest tip de dans. Eu am spus că nu contează vârsta. Oricine poate să învețe, dorință să fie și timp măcar 3 luni.”

Și pentru că doar femeile au avut loc la Pijamas in the Pub am vorbit un pic și despre sex. Sfaturile sexologului, Mariana Siverenco, invitată de Darwin, au fost de neprețuit.

Clinica Adler Medical a fost un partener de nădejde a evenimentului. A oferit sfaturi și masaj invitatelor, dar și un super concurs. Câștigătoarele s-au ales cu 10 ședințe de acupunctură facială.

Pe lângă distracție, deja cum v-am obișnuit am susținut și o cauză nobilă. Adriana Luca este o tânără pictoriță care suferă de surditate de la vârsta de 7 ani. Tablourile realizate de ea au fost scoase la licitație, iar suma adunată a fost de 7730 de lei.

„Petrecerea a fost foarte minunată. Am avut ocazia să întâlnesc oameni interesanți, mai mult mă bucura faptul ca le-au plăcut tablourile mele și mă ajută să îmi cumpăr niște baterii reîncărcabile pentru aparatele mele.”

Nu au lipsit nici deliciile de la „Casa Rinaldi” vinul de la „Cricova”, nu a lipsit nici tortul marca „Bunătăți de la Marika”, care a fost tăiat de cel mai râvnit burlac al momentului – Igor Sîrbu. Ne-am răcorit din plin cu sucuri savuroase de la Schweppes și alte o mulțime de cadouri de la Equilibra și molDeco. 

Încă o dată a demonstrat că femeile știu să se distreze!