Nu ai încă program pentru acest week-end? Te așteptăm cu cea mai bună prietenă sau cu iubitul la Salonul Cosânzeana de pe b-dul Ștefan cel Mare 184 și poți beneficia de o reducere de 40% la fiecare a doua haină procurată*, dacă știi parola campaniei promoționale – „FABRICAT ÎN MOLDOVA”! Înnoiește-ți garderoba de toamnă cu cele mai stilate confecții ale designerilor autohtoni.

„Fabricat în Moldova” este parola care îți poate aduce reducerea de 40% la rochia, bluza, ia mult visată sau la oricare al doilea produs ales din ofertă! Vino în perioada 21 – 27 octombrie în Salonul Cosânzeana de pe b-dul Ștefan cel Mare 184 și poți beneficia de o reducere de 40% la fiecare a doua haină procurată*, dacă știi parola campaniei promoționale.

Haine frumoase pentru copii, rochii, fuste și bluze originale pentru dame, pantaloni și sacouri pentru bărbați de la mai bine de 10 brand-uri autohtone de textile te așteaptă în cadrul Magazinului de haine Cosânzeana! Vino cu prietena sau cu iubitul și alegeți articole din cele mai noi colecții ale producătorilor moldoveni, pentru că anume ei te protejează de răcoarea toamnei.

Cosinzeana

Ai parte de o gamă largă de produse, atmosferă prietenească, un consultant avizat și cu bun gust și cea mai tare ofertă a toamnei – 40% reducere pentru a doua unitate procurată! Toate pentru parola care îți va garanta o nouă imagine a garderobei tale: „FABRICAT ÎN MOLDOVA”.

Salonul vestimentar „Cosânzeana” a fost deschis la finele anului 2013, la inițiativa Angelei Baraneţchi și propune haine ale mai multor branduri autohtone de cea mai înaltă calitate – Sandi, Carousel, Zana, NaneTTy, Patrinichi Stil, Etno Linia, Sotex, Alini Art sau Capricorn.

Salonul vestimentar „Cosânzeana”:
Adresa: bulevardul Ștefan cel Mare 184
Program de lucru: orele 10:00 – 19:00
Tel. de contact: 0795 58 532,
FACEBOOK

harta

Distribuie articolul: