După ce a suferit foarte mult atunci când cățelușul său, un Pudel pe care-l avea deja de câțiva ani a fost furat, Victoria Lungu și-a zis că locul pe care-l avea rezervat în inimă pentru un animăluț nu va mai fi suplinit. Surpriza a venit de la fetița ei, Valeria, stabilită acum în România, care a vrut să-i bucure mamei sufletul și să-i umple casa de fericire cu o nouă ființă – Laila!

Cățelușa are acum 5 luni, iar de mai puțin de o lună a fost adoptată cu toată inima de interpreta Victoria Lungu. „Este foarte ageră și activă, la fel ca mine, declară Victoria pentru revista PentruEA.md. Mă trezește, mă motivează, mă animează, mă înaripează – îmi umple casa și inima doar de energie pozitivă și de entuziasm”, mai spune artista.

Victoria Lungu

Cățelușa este din aceeași rasă, Pudel, doar că are blănița bej, spre deosebire de câinele precedent, pe care artista așa și nu l-a mai găsit. Ideea, dar și frumosul cadou a venit din partea Valeriei, fiica artisei care acum este stabilită la București. 

Victoria cu Laila

Bady„Valerica a contactat-o pe doamna de la care l-am luat și pe Bady, căci ea se ocupă de creșterea acestei rase de câini, și a rugat-o să-mi rezerveze unul. Doamna m-a sunat, iar eu am fost foarte categorică, zicând că nu mai vreu să sufăr, așa cum s-a întâmplat cu cățelușul precedent. Ea doar mi-a propus să ne întâlnim, iar la întâlnire a venit cu Laila. M-a cucerit din prima, fiind foarte ageră și veselă, jucându-se cu mine… – am luat-o chiar atunci acasă!”, a mai povestit Victoria revistei PentruEA.md.

Foto: PentruEA, Facebook.com

Distribuie articolul: